Cím

Olvass bátran! :)
0

Silex - Az érintés ára


Ismertetö
  

   A nevem Rhealin Dishaw, de hívj nyugodtan Riának. Az emberek mellett, köztük elvegyülve élek. De nem vagyok egy közülük.
   Egy olyan faj tagja vagyok, amiről rajtunk kívül csak nagyon keveseknek van tudomása. Hogy miért? Mert jók vagyunk. Jók a titoktartásban, a rejtőzésben, a bizonyítékok eltüntetésében. Valamikor régen nyíltan vállaltuk a mivoltunkat, de most, a többi természetfelettivel szemben az a legnagyobb előnyünk, hogy alig maradt fenn rólunk írásos emlék.
   Nincs közöm se a vámpírokhoz, se a vérállatokhoz. Nem vagyok boszorkány. Nem az égből alápottyant angyal vagyok pihe-puha tolltakaróval, és nem a Pokol bugyraiból kapartam fel magam a felszínre, hogy bűnbe ejtselek. Nem tudom a holtakat feltámasztani, és nem vagyok képes az embereket az énekemmel a halálba csábítani. 
   Más vagyok.
   Engem, mint a szüleim által nemkívánatos gyereket, a minket uraló tanács, vagyis az Axis vett magához, és egy gyűlés alkalmával a vezetőink - akiket mi a saját nyelvünkön Navitáknak nevezünk - eldönthették, hogy ki hajlandó a gondozásába venni. Az én Navita mesteremet Cassónak hívják, ő az, aki Kanada egész területén rajta tartja a szemét, és egyben ő az, aki a kezdetektől fogva sicariusnak nevelt.
   Hogy mit jelent ez?
   Figyelek, felderítek, vadászok. És ha kell, gyilkolok. Egy végrehajtó és egy bérgyilkos keverékeként tudnám magam jellemezni. Habár maximum 25-nek nézek ki, a valóságban 82 éves vagyok, ami azt jelenti, hogy 18 év múlva lejár a kötelező szolgálatom. Utána nekem is lehetőségem lesz arra, hogy én döntsem el, kit és mit akarok szolgálni. Maradhatok az Axisnál, vagy...
   Magam mögött hagyhatom az eddigi életem.
   Csakhogy szeretem a munkámat. Ez az, amihez igazán értek. Ugyan rengeteg vér tapad a kezemhez, mégsem vagyok kőszívű gyilkos. Casso nem csak harcolni, de élni, és főként érezni is megtanított. Hűséges vagyok a fajomhoz, és hajlandó vagyok drasztikus lépéseket is tenni annak érdekében, hogy magunk közül mindenkit, de legfőképpen a szeretteimet megvédhessem.
   Vitathatóak a módszereink, de a tény akkor is az marad, hogy a potenciális veszélyforrásokat mindenképp meg fogjuk szüntetni. Szóval, ha valaha is találkoznál velem, ne közelíts. A magad érdekében. Éld az átlagos életed, és ne keveredj egy olyan faj dolgaiba, mint a miénk.
   Ha valamilyen indokból kifolyólag mégis a bizalmunkba avatnálak, kérlek, tartsd titokban a kilétünket.
   Vagy rövid életed lesz.A történet eddigi fejezetei:Letöltési link

Silex-Dotty


A fájl pdf formátumú.
Cserélem, amint újabb fejezetekkel bűvöl a történet.


Karakterek

Képek a történetben szereplőekről külön fülben találhatóak, a másik történetem karaktereivel együtt. Egy személyhez nem feltétlen egy „létező emberről” fogok fotókat összeszedni, mivel a magamnak megálmodott kinézetet eddig nem találtam meg a webhálón... Valószínűleg lehet majd találni eredeti, rajzolt és PhotoShoppal átalakított képeket is. De mivel az én fantáziám amúgy sem egyezik meg máséval, így szerintem nem is baj, hogy többek közül lehet csemegézni.
Szóval, ha érdekel, nagyjából ki hogy néz ki az én fejemben, akkor keresd a „Karakterek” elnevezésű fület, ott, ahonnan ezt az oldalt is megnyitottad.
Adios J

Dotty

És ide is van egy borítóm Szibitől (Szibi-világa) :)
Íme: