Cím

Olvass bátran! :)
1

Csak pár kép...


Eddig nem írtam róla bejegyzést, de egy ideje már megkaptam Saya-tól az 'Egy párduc vére' és 'Az érintés ára' egyfajta hmmm borító/pillanatképeit.
Először jöjjön a Draer-é:Tiff és Raazel látható a képen, a párducszellem körbelengi őket (ez az a rész, mikor az Eternal Passion-ben először találkoznak).

És most a Silex-é:Ezen pedig Rhia és Casso található. A kép nem egy konkrét esemény lefestése, hanem csak szimplán a két szereplő egyfajta koncepciója.

Végezetül van pár kép, amiket én csináltam Rhia ábrázolása végett (tudom, hogy azokhoz a profikhoz képest, akik a digitalizáló táblával való rajzolás minden csínját-bínját ismerik, az én képeim nem a felső osztályba sorolhatóak, de a magam módján jelenleg ennyire vagyok képes a kreativitásom kiélésének terén. Már ha nem írásról van szó.)

Tudom, hogy nem volt egy hosszú bejegyzés, és hogy mindenki inkább egy fejezetet várna végre tőlem, de mint a mellékelt ábra is mutatja, most írás helyett inkább rajzoltam. Igazából megvan a késztetésem, hogy folytassam a dolgokat, de most még azt se tudom eldönteni, hogy pingáljak még, vagy üljek le a billentyűt pötyögtetni, ahj, túl sok ötletem lenne, és már nem tudom melyiket valósítsam meg.
Mellesleg büszkén jelentem, hogy egy hete túl vagyok az utolsó vizsgámon is, szóval jelenleg élvezem a még hátra lévő - a jelenlegivel együtt - további 2 hét szünetemet. Utána vissza a mókuskerékbe: most fogunk szakosodni (én spec. vegyipar-hőenergia szakirányra megyek), és nem tudom, hogy most nehezebb, vagy ugyanolyan lesz-e az egyetem. Akinek kedves az életem, vagy szeretné, hogy még olvashasson tőlem, az imádkozzon, hogy ne legyen túl nehéz dolgom, mert akkor tényleg nem tudom, mikor kerül ide friss fejezet. Lehet nyáron lesz gyakorlatom is valamelyik gyárban... Na akkor mikor lesz időm írni (?!), mikor júniustól augusztusig vagyok a legtermékenyebb. Bhah, majd kiderül :)

És el ne felejtsem: BOLDOG NÉVNAPOT NEKEM! (és minden más Dóra/Dorottya nevű ismerős/ismeretlennek, aki erre a bejegyzésre téved a közeljövőben).Ha valaki szeretne megajándékozni, akkor csak bátran =D
(leginkább a történetek valamelyikével kapcsolatos képnek/képeknek örülnék, de ha senkinek nincsenek képszerkesztői ambíciói, akkor megelégszem egy kis áfonyás Finlandiával is... wuhahaha).

Peace

1 megjegyzés:

Névtelen

ÉN már nagyon nagyon szeretném ha inkább a billentyűzeten pötyögnél jó sokat és folytatódna Raazelék sztorija. Már megint a legjobb résznél maradt abba. Kérlek legyen ihleted leülni írni. Hűséges olvasod Linda

Megjegyzés küldése