Cím

Olvass bátran! :)
0

Sziasztok!

   Optimista cím, ugye?
   Azt feltételezi, hogy lesz valaki, aki kíváncsi arra, mit alkotok én itt...
   Legalábbis remélem, hogy nem csak a magam szórakoztatására fogok elparádézni :P
   Nos, következzék egy kevés ismertető, amiből senki sem fog megismerni (ugyebár ahhoz személyes találkozó szükségeltetik), de hátha mond valakinek némi információt rólam eme pár dolog:
  - 19 éves vagyok, szeptembertől elsőéves egyetemista
  - van egy macskám, egy kutyám - kedvenc állataim a nagymacskák, azon belül is topon áll a fehér tigris
  - zene: bevallom elfajzott lélek vagyok, mert metált hallgatok :$ (pontosít végett: folkot, symphonic death-t és néha black-et, meg időnként gothicot). ÉLJENEK A FINNEK!!! (meg az egész északi rész)
  - ha valakinek mondd valamit: Amon Amarth, Korpiklaani, Ensiferum, Eluveitie, Eternal Tears Of Sorrow, Children Of Bodom, Finntroll, Heidevolk, Trivium, Sabaton, Hammerfall, Powerwolf, Dimmu Borgir, Equilibrium, In Flames, S.O.A.D, Lamb of God, Turisas, Three Days Grace, Wintersun, Within Temptation
  - Zenei ízlésből kifolyólag sokat járok koncertekre és fesztiválokra (idén kis hazánkban Metálfeszt, utána Ausztriában Novarock, majd júliusban, Szlovéniában Metalcamp)
  - a lányokat most ijesztettem el :D
  - esküszöm nem kell tőlem félni, normális vagyok amúgy, de hát ki mit szeret
  - zenén kívül az olvasás a másik kedvencem, simán elolvasok napi 1-2 könyvet (jó, inkább másfél nap alatt, ha úgy vesszük, hogy reggel 6ig fennmaradok azért, hogy valamit végigolvassak... ha nem tovább ^^)
  - kedvenc írók: Laurell K. Hamilton (Anita Blake, Merry Gentry), Sherrilyn Kenyon, Karen Marie Moning, Kresley Cole, Gena Showalter, Karen Chance, Jeanine Frost, J.R.Ward, Lara Adrian, Nalini Singh, Christopher Moore
  - na most mindenkinek leesett, hogy az urban fantasy a kedvencem :)
  VÉGE

  És most, a blog megalakulásának célja:
  Elvileg mindenki tehetséges valamiben, én pl. tudok elég jól rajzolni, énekelni, táncolni, de ezeket csak hébe-hóba tudom csinálni, mert annyira nem kötnek le. Nos, írtam már egyszer unokatestvéremnek és egyben legjobb barátnőmnek 18. születésnapjára egy vicces kis történetet (az olvasók véleménye szerint enyhén *öhöm-öhöm* perverzet, de hát ahhoz kell csak igazán fantázia :P), ami barátaimnak nagyon megtetszett, és van, aki azóta is biztatott, hogy kezdjek el írni egy rendes történetet. Oké, a rendes az én szótáramban olyan jelent, mint amilyet olvasni is szeretek.
  Szóóóval, neki kezdtem egy saját történetnek, aminek már egy része kész is van, és szeretném megmutatni a közérdeműnek. Nem tökéletes, ebben biztos vagyok, a mindennapokban használt szókincsem miatt előfordulhatnak ismétlések, amiket íráskor nem veszek rögtön észre, de mindig javítgatom, hogy jobban hangozzék, meg néha eszembe juthat olyan csavar is, amit a későbbiekben bele kell valahogy szőnöm a történet elejébe, úgyhogy előfordulhat majd olyan javítás, ami felülírja valamelyik fejezetet.
  Ha majd teljesen elkészülök a könyvvel (ha kibírom addig), akkor úgyis újra fogom olvasni, átírni, amíg elégedett nem leszek, így ha valakinek egyszer kezébe jut a blogos fejezetek után az egész könyv (online gondolom, hogy majd le lehet tölteni), akkor úgy lehet látni az igazi végeredményt.
  Lehet, még címet is változtatok, egyelőre maradjunk annál, amit a fejlécen is látni tetszik.
  Továbbá borítótervem még nincs, de nagy valószínűség szerint fentebb említett barátnőm, alias Zsófi fogja megcsinálni, mivel animáció szakra jár, meg eleve úgy tud rajzolni, hogy nekem azt látván kiesik a szemgolyóm a gödréből... Egy vázlatot már csinált a történet férfi főszereplőjéről, majd felrakom ide :)
  Na, röviden tömören ennyi, ez után következzen maga a történet, amit helyenként lehet megszakítok majd valami mással :D

Köszönöm, ha végigolvastad:
ĐoTty

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése