Cím

Olvass bátran! :)
2

Történet ismertető


Bizony, eljutottam odáig, hogy ezt is létrehozzam. Remélem elég figyelemfelkeltőre sikeredett, de ha nem is, jelenleg ennél jobbra nem futja.
Amúgy, olyan érzésem van, mintha magamban beszélnék, így, hogy soha senki semmire sem reagál a bejegyzések közül. Na nem baj, akár olvassa ezt valaki, akár nem, én szívesen megosztom további munkálataimat, aztán ha egyszer valamire kapok visszajelzést, pezsgőt bontok… (nem, nem vagyok szarkasztikus… én soha ^^)


Tádááám:

Tiff, teljes nevén Tiffany Werren, 21 éves egyetemista, élete egy átmulatott éjszaka után, gyilkossági szemtanúként egy pillanat alatt fenekestül felbolydul. A halott férfi – Scott Anderson – tárcájában a nyomozók egy róla készült fényképet találnak, hátoldalán kezdetben értelmezhetetlen megjegyzéssel, ezzel kezdetét veszi a hajsza, melyben félelmetes, természetfeletti erővel bíró idegenek erednek a nyomába.
Tiff, a nyomkövető ebekhez hasonlatosan, megérzi a gyilkos egyedi esszenciáját, s lassan kezd ráébredni saját képességeire, melyek az életben maradását hivatottak biztosítani.
Nem tudja, mit akarnak. Nem tudja, kiben bízhat.
Váratlanul a nyakába szakad egy szemkápráztatóan gyönyörű férfi: Raazel sötét, izmos testének látványa azonnal megdobogtatja szívét. Elmondása alapján, ő a testőre, de vajon hihet-e neki? Vagy, ami a leghátborzongatóbb; képes-e nem hinni neki, mikor földöntúli fényben égő folyékony arany szemeit rászegezi, és tekintetével nem ereszti. Vére lángra lobban, ereit szétfeszíti a perzselő szenvedély, ajkai csókja után sóvárognak.
Miért üldözik? Engedhet-e vágyainak? Miért érzi úgy, hogy ezt az utat valaki már bejárta előtte? És vajon mit választott az elődje… A szerelmet, vagy egy felsőbb akaratnak hódolva maradt ő a „draer”?

Nyisd ki a szemed, és lásd meg a valóságot!

2 megjegyzés:

Zosia

Szia DoTty!
Bonthatod a pezsgőt!!! :D
Ez után a felszólítás után nem bírtam ki, hogy ne írjak, iiiimádom amit és ahogy írsz nagyon tetszik. Alig várom a következő fejezetet.

ĐoTty

Ohh :D
Úgy tűnik kifizetődő, ha az ember szarkazmussal akarja rávenni az embereket a visszajelzésre... ^^
Ha már ma 20.-a van, iszom erre is :D
És rakom fel a következő fejezetet :)

Megjegyzés küldése